Donkere wallen onder de ogen

Sterwit Skin crème

Donkere huid bleken
op natuurlijke wijze

  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Ouderdomsvlekken verwijderen
  • Donkere huid bleken
  • Een egale en lichte huid
  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Ouderdomsvlekken verwijderen
  • Donkere huid bleken
  • Een egale en lichte huid

Donkere wallen onder de ogen

Donkere wallen onder de ogen zijn vaak niet mooi. Met make-up kunnen ze gecamoufleerd worden maar het liefst verwijdert u ze helemaal. We bespreken de meest voorkomende oorzaak en wat er aan donkere wallen gedaan kan worden.

Oorzaken van donkere wallen
Iedereen heeft wel eens last van donkere kringen onder de ogen. Meestal is dit een gevolg van tijdelijk slaap te kort, stress of ongezond voedsel. Na een tijdje gezond leven verdwijnen deze vanzelf weer. Sommige mensen hebben echter permanent last van donkere wallen rond hun ogen. Dit kan als zeer vervelend worden ervaren.

Een veel voorkomende oorzaak van blijvende donkere wallen is een slechte doorbloeding in combinatie met een dunne huid. In de huid onder de ogen zitten veel kleine adertjes. De doorbloeding is hier niet altijd optimaal. Door het niet goed verzorgen of verouderen van de hui kan deze dunner worden. De adertjes zijn dan door de huid heen zichtbaar. Het bloed in de adertjes geeft een blauwachtige donkere waas.

Een andere oorzaak is een ophoping van pigment in de huid. Dit kan erfelijk zijn of ontstaan door een pigmentstoornis. Om te weten of de donkere kringen onder uw ogen door pigment komen kunt u de stretchtest doen. Rek de huid wat op tussen de vingers. Als de kleur van de wal hierdoor lichter wordt is er sprake van een pigmentophoping.

Wat kunt u doen aan donkere wallen?
Om donkere vlekken onder de ogen te voorkomen of te verhelpen is een gezonde leefstijl belangrijk. Overmatig alcohol en drugsgebruik, roken en een slechte voeding tasten de huid aan. Verzorg de huid goed met een vocht inbrengende en voedende (dag)crème. Ook het stimuleren van de doorbloeding in de huid is van groot belang.

Sterwit Skin bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. De crème heeft op verschillende manieren een positieve werking bij het verwijderen van donkere wallen:
- Pigment in de huidcellen wordt lichter gemaakt en de aanmaak van nieuw pigment afgeremd. De verzorgende en hydraterende werking zorgt dat nieuwe lichtere huidcellen zich gemakkelijker mengen met de huidskleur er omheen.
- De doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd. Hierdoor kan het bloed gemakkelijker doorstromen en zullen adertjes minder zichtbaar zijn.
- De dunne huid wordt gevoed en gehydrateerd waardoor deze gezonder wordt en minder doorzichtig zal zijn.